În nordul țării au fost ridicate droguri în valoare de peste o sută de mii de lei

  • 26 Octombrie 2020 16:53
În nordul țării au fost ridicate droguri în valoare de peste o sută de mii de lei

În raionul Fălești, au fost efectuate percheziții pe mai multe adrese și în mai multe automobile. Ca urmare, oamenii legii au depistat droguri în valoare de aproximativ o sută de mii de lei, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției menționează că acțiunile au avut loc în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul circulației ilegale a drogurilor, săvârșite de un grup criminal organizat. Suspecții au fost monitorizați mai bine de trei luni.

În urma măsurilor speciale de investigație, s-a stabilit că membrii grupării dobândesc marijuana și alte tipuri de substanțe narcotice, pe care le comercializează pe teritoriul raioanelor de nord ale țării.

În urma a 13 percheziții la domiciliile și în mijloacele de transport a patru suspecți, polițiștii au depistat și ridicat un kilogram de marijuana. De asemenea, au fost depistați opt mii de lei marcați, obținuți de pe urma vinderii substanțelor narcotice.

Suspecții au vârstele cuprinse între 31 și 40 de ani. Doi dintre au fost reținuți pentru 72 de ore, iar alți doi sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău