Igor Dodon îl felicită pe Ion Ceban: Vă rog să nu faceți politică la Primărie ”oamenii nu vor ideologie, dar să schimbe lucrurile spre bine”

  • 04 Noiembrie 2019 00:14
Igor Dodon îl felicită pe Ion Ceban: Vă rog să nu faceți politică la Primărie ”oamenii nu vor ideologie, dar să schimbe lucrurile spre bine”

Președintele Igor Dodon, considerat lider neformal al socialiștilor, a declarat că începând de mâine vor avea consultări în interiorul Partidului Socialiștilor. El a declarat că susține Guvernul Maiei Sandu și că este pentru păstrarea acestei majorități parlamentare.

Igor Dodon a făcut această declarație împreună cu Ion Ceban, candidatul socialiștilor la funcția de primar. Dodon a mai spus că  socialiștii vor veni cu propuneri pentru partenerii de coaliție și sper că această majoritate parlamentară își va găsi reflectarea și la nivel local.

Igor Dodon  a spus că Ion Ceban, care potrivit rezultatelor preliminare a câștigat alegerile în Chișinău, nu ar trebui să facă politică și să fie primarul tuturor.

Vreau să felicit pe toți locuitorii că de astăzi începe o filă nouă pozitivă în istoria modernă a Capitalei noastre. Nu trebuie să fie nici un fel de euforie, pentru că el trebuie să fie primarul tuturor Chișinăului. Noi nu vrem să divizăm locuitorii municipiului Chișinău. Nici un fel de euforie, oamenii așteaptă lucruri bune pentru Chișinău: drumuri, apă. Vă rog să nu faceți politică la Primărie,, oamenii nu vor ideologie, dar să schimbe lucrurile spre bine”, a spus Igor Dodon.

Ion Ceban, a declarat că va fi primarul tuturor. El a anunțat că va diviza responsabilitățile și nu funcțiile.  El a mai spus că va munci în beneficiul Chișinăului și locuitorilor săi.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
9
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău