Igor Dodon confirmă: Voi petrece acest sfârșit de săptămână pe Muntele Athos

  • 28 August 2020 09:54
Igor Dodon confirmă: Voi petrece acest sfârșit de săptămână pe Muntele Athos

Președintele Igor Dodon anunță că acest sfârșit de săptămână îl va petrece în smerenie și rugăciune împreună cu călugării de pe Muntele Athos. Ca în fiecare an, spune șeful statului, în această perioada, se va ruga pentru poporul său, pentru o Moldovă care să trăiască în pace și unitate, transmite IPN.

Am trecut și trecem prin provocări foarte puternice în acest an, de aceea avem nevoie mai mult ca oricând de binecuvântarea călugărilor pe care urmează sa-i întâlnesc la mănăstirile ctitorite de cei mai renumiți voievozi moldoveni”, menționează Igor Dodon într-un mesaj plasat pe Facebook.

Potrivit lui, luna septembrie vine cu noi încercări pentru popor, începe școala în condiții de pandemie, se reiau o serie de alte activități. „Avem încă un drum greu de parcurs prin această pandemie care afectează întreaga lume, de aceea va îndemn pe toți cei care puteți sa petreceți aceste zile de sărbătoare în liniște sufletească și rugăciune, să transmiteți gânduri bune către apropiați, către țară, să ne cultivăm încrederea că vom trece cu bine și de aceste vremuri complicate”, spune președintele.
 
Recent Igor Dodon a revenit de la un sanatoriu din Federația Rusă.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău