Igor Dodon are programată o întrevedere cu Vadim Krasnoselski

  • 25 Aprilie 2018 08:35
Igor Dodon are programată o întrevedere cu Vadim Krasnoselski

Președintele Igor Dodon are programată pentru miercuri, 25 aprilie, o întrevedere cu liderul administrației separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, după cum anunțase el săptămâna trecută, după o întâlnire cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Farit Muhametșin.

Serviciul de presă al Președinției a anunțat că întrevederea va avea loc la ora 10:00, la Tighina, informații despre discuțiile dintre Vadim Krasnoselski și Igor Dodon fiind oferite ulterior. 

Liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski, intenționează „să se axeze la întrevederea cu Igor Dodon, pe situația din jurul operațiunii de menținere a păcii pe Nistru și pe activitatea Comisiei Unificate de Control (CUC)”, potrivit agenției INFOTAG care face referire la un interviu pentru agenția rusă „Novosti".

„Atât timp cât conflictul va fi rezolvat în mod sigur, formatul de menținere a păcii trebuie să fie inviolabil", a declarat Vadim Krasnoselski.

El a mai spus că vede viitorul Transnistriei „ca fiind un stat prosper, suveran, recunoscut pe plan internațional", în care Federația Rusă are un „rol special - de aliat strategic, de partener internațional cheie, de reper civilizator".

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:2,06 m/s
Fri
18
Sat
15
Sun
15
Mon
18
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău