ICR Chișinău inaugurează expoziția ”Nichita Stănescu - 80 de ani de la naștere”

  • 30 August 2013 10:00
ICR Chișinău inaugurează expoziția ”Nichita Stănescu - 80 de ani de la naștere”

Proiectul, organizat de Institutul Cultural Român în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române și Radio România Cultural, propune publicului din Republica Moldova o călătorie în lumea poetică a lui Nichita Stănescu.

Cu ocazia sărbătorii Zilei Limbii Române, Institutul Cultural Român ”Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, va inaugura vineri, 30 august, expoziția ”Nichita Stănescu - 80 de ani de la naștere” la Biblioteca Științifică a Universității de Stat ”Alecu Russo” din Bălți.

Expoziția a fost deschisă, pentru prima dată, la 2 aprilie, în 2013, la Biblioteca Națională a Republicii Moldova din Chișinău.

Proiectul, organizat de Institutul Cultural Român în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române și Radio România Cultural, propune publicului din Republica Moldova o călătorie în lumea poetică a lui Nichita Stănescu, cel care a spus ”Limba română este patria mea!”, prin intermediul unei expoziții de fotografie și poezie, oferite de criticul Ioan Cristescu și de artistul Mircia Dumitrescu. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:2,57 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău