Guvernul României o desemnează Adina Florea pentru postul de șef la DNA

  • 06 Septembrie 2018 18:20
Guvernul României o desemnează Adina Florea pentru postul de șef la DNA

Procurorul Adina Florea este propunerea ministrului justiției pentru postul de șef al DNA. Adina Florea este procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Constanța. Timp de mai mulți ani, ea a condus Parchetul din Constanța, apoi a ocupat funcția de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Constanța. Propunerea ministrului justiției va fi înaintată Consiliului Superior al Magistraturii pentru obținerea avizului acestei instituții. Apoi, tot ministrul de resort va înainta propunerea președintelui țării.

Adina Florea este propunerea ministrului justiției pentru postul de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție. Ea urmează să obțină avizul Consiliului Superior al Magistraturii. Apoi, ministrul justiției va înainta propunerea președintelui țării.

Adina Florea este procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Timp de mai mulți ani, ea a condus Parchetul din Constanța, iar ulterior a ocupat și funcția de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Propunerea ministrului justiției va fi înaintată Consiliului Superior al Magistraturii pentru obținerea avizului acestei instituții, iar mai apoi ministrul justiției va înainta propunerea președintelui țării.

 

Sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău