GALERIE FOTO | Ambulanță vandalizată și șofer agresat de un necunoscut

  • 18 Noiembrie 2019 12:30
GALERIE FOTO | Ambulanță vandalizată și șofer agresat de un necunoscut

Ambulanță vandalizată și șofer agresat de răufăcător. Totul s-a întâmplat ieri seară, pe o stradă din Capitală. Anunțul a fost făcut de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească pe pagina sa de Facebook. Potrivit instituției, Echipa AMU se afla la solicitare pe adresa: mun. Chișinău, strada Petru Zadnipru 18/2, iar șoferul ambulanței se afla în autosanitară, când un necunoscut s-a apropiat de ambulanță și a agresat șoferul. Mai apoi, individul a lovit ambulanța cu o rangă metalică.

Potrivit instituției, Echipa AMU se afla la solicitare pe adresa: mun. Chișinău, strada Petru Zadnipru 18/2, iar șoferul ambulanței se afla în autosanitară, când un necunoscut s-a apropiat de ambulanță și a agresat șoferul. Mai apoi, individul a lovit ambulanța cu o rangă metalică.

„Caz strigător la cer: Ambulanță vandalizată și șofer agresat de răufăcător

Pe data de 17 noiembrie, la ora 00:20 a avut loc un caz ieșit din comun, neîntâlnit până acum în Capitală.  Echipa AMU se afla la solicitare pe adresa: mun. Chișinău, strada Petru Zadnipru 18/2, iar șoferul ambulanței se afla în autosanitarăAstfel, bărbatul a spart parbrizul ambulanței, sticla laterală și cea din spate, oglinzile și semnalizatoarele din spate. Șoferul a fost nevoit să blocheze ușile ambulanței și să solicite ajutor.
La final, răufăcătorul a fost încătușat și reținut de oamenii legii”,
se arată în postarea făcută de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

Individul a fost reținut de oamenii legii. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău