FOTO/ Un consilier PL spune că cei din PP ȘOR au oferit azi cadouri electorale alegătorilor din Hîncești, apoi i-au dus la Orhei Land ( TV8)

  • 01 Februarie 2020 16:50
FOTO/ Un consilier PL spune că cei din PP ȘOR au oferit azi cadouri electorale alegătorilor din Hîncești, apoi i-au dus la Orhei Land ( TV8)

Conducerea Partidului ȘOR (PP ȘOR) ar fi oferit azi cadouri electorale alegătorilor din circumscripția nr. 38, Hîncești, spune Ion Cebanu, consilier municipal din Chișinău, din partea Partidului Liberal (PL). Acesta a publicat niște imagini de la Hîncești, cu un grup de persoane despre care spune că au fost aduse din diferite sate, pentru a li se oferi cadouri de la partid, scrie TV8.

Din imaginile publicate de Cebanu se vede că unii dintre cei prezenți la adunare au cu ei pungi cu inscripția PP ȘOR. Ulterior, potrivit lui Ion Cebanu, oamenii au fost duși în excursie la Orhei Land.

La rândul lor, reprezentanții PP ȘOR spun că azi, la Hîncești, s-a desfășurat Conferința Organizației Teritoriale Hâncești la care au fost discutate chestiuni interne ale partidului.

„Partidul Politic ȘOR neagă cu vehemență speculațiile iresponsabile ale unor așa-numiți politicieni, care consideră un atare eveniment drept unul cu tentă electorală, la care s-a dat „mită electorală”. În plus, afirmațiile precum că oamenii au fost aduși organizat la OrheiLand este o aberație totală. Partidul Politic ȘOR apreciază gestul organizației obștești „Pentru Orhei” și a parcului de distracții OrheiLand de a le oferi posibilitatea concetățenilor noștri de pe întreg teritoriul Republicii Moldova să vizitez parcul de distracții, dar nu are nimic în comun cu aceste activități”, spun reprezentanții partidului.

Tot azi, PP ȘOR a anunțat că a fost ales un nou președinte al organizației teritoriale a partidului, este vorba despre Vitalie Balinschi.

Sursa:TV8

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
-12
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Mon
-7
Tue
-7
Wed
-2
Thu
0
Fri
2

Curs oficial BNM 16 Ianuarie 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 20.9996 -0.0000
USD 17.2814 -0.0000
RON 4.3095 -0.0000
UAH 0.6162 -0.0000
RUB 0.2358 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău