FOTO | Spectacolul “În ochii tăi fermecători” în regia lui Alexandru Vasilachi a luat Marele Premiu la Festivalul de la Brașov

  • 20 Noiembrie 2017 14:29
FOTO | Spectacolul “În ochii tăi fermecători” în regia lui Alexandru Vasilachi a luat Marele Premiu la Festivalul de la Brașov

Spectacolul “În ochii tăi fermecători” după Gib Mihăescu în regia lui Alexandru Vasilachi a fost recunoscut drept Cel mai bun spectacol și a luat Marele Premiu al Festivalului Internațional de Dramaturgie Contemporană de la Brașov.  

La festival au participat zece spectacole din Franța, Ungaria, Marea Britanie, România.

Spectacolul “În ochii tăi fermecători” în regia lui Alexandru Vasilachi este montat la Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

În cadrul festivalului au mai evoluat Teatrul Mic București, cu spectacolul „Karamazovii”, Teatrul Grivița 53 București, cu reprezentația „Crăciun la palat”, Teatrul Evreiesc de Stat București, cu piesa „Băiatul din Brooklyn”, Atelier Theater Studio din Marea Britanie, cu spectacolul „Și cu violoncelul ce facem?” și Csokonai Szinhaz Debrecen, cu „Az Ajto”. Teatrul Sică Alexandrescu a prezentat o piesă proprie, „Prins în plasă”. În competiție s-au mai înscris Teatrul Odeon, București cu „Trei generații” și Celestins Theatre de Lyon Franța, cu spectacolul „Tableau d’une execution”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău