FOTO | Incendiu de proporții la un club din București

  • 21 Ianuarie 2017 09:06
FOTO | Incendiu de proporții la un club din București

Update: 8.48: Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru distrugere în dosarul privind incendiul de la Bamboo.

Update: 8.30: Incendiul nu se mai desfășoară, dar mai există câteva puncte care mocnesc, iar pompierii intervin în continuare, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, scrie București FM.

Update: 8.28: Cercetările in acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, cu sprijinul Poliției Capitalei.

Update: 8.18: Avocații Clubului Bamboo susțin că nu există suspiciuni în ceea ce privește lipsa vreunui document și că societatea deținea toate documentele necesare funcționării și autorizării.

Update: 7.48: La Ministerul de Interne s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital.

Update: 7.45: Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat referitor la posibilitatea că s-a fumat în interiorul clubului, că o astfel de speculație trebuie verificată temeinic și că în acest moment nu se poate pronunța în această privință.

Update 7.15: Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că situația în zona incendiului din Clubul Bamboo este sub control, deși mai sunt focare în incinta prăbușită pe care pompierii se luptă să le stingă.

Udpate: 6.38: Există posibilitatea ca unele persoane să nu se fi putut evacua din interior, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

Update: 6.35: Starea persoanelor care au fost duse la Spitalul Universitar de Urgență pentru îngrijiri medicale este bună.

Update: 6.34: Starea a patru persoane transportate la Spitalul Sf. Pantelimon nu este una gravă.

Update: 6.25: Alimentarea cu energie electrică în zona Lacul Tei-Colentina a fost oprită, în urma incendiului, realimentarea fiind estimată în jurul orei 7:30.

Update: 6.22: O singura persoană rănită foarte grav în urma incendiului de la Clubul Bamboo a fost dusă la spitalul Floreasca. Aceasta este intubata și ventilata mecanic.

Update: 6.03: Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 2500-3.000 de metri pătrați.

22 de persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, informează ISU.

Două victime au fost transportate la spitalul Sf Pantelimon, 13 la Floreasca, unul fiind intubat, 5 la Spitalul Universitar și două la Colentina, care au părăsit spitalul.

Update: 5.26:  Scafandrii au verificat zona adiacentă clubului, pe lac. Nu au fost găsite persoane.

Update: 5.20: Acțiunile se concentrează pentru limitarea propagării incendiului către vecinătăți și localizare către strada Tuzla.

Update: 5.18: Zece victime au fost transportate la spitalul Floreasca și alte două la                              Sf. Ioan.

Acestea au expunere la fum și posibil stare de hipotermie.

Există cel puțin și o victimă intubata.

Clubul situat pe strada Tuzla din Capitală a ars în totalitate, iar clădirea este prăbusită în cea mai mare proporție, anuntă, în această dimineată, Inspectoratului pentru Situații de Urgentă București-Ilfov.

Pompierii au activat Planul Roșu de intervenție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău