FOTO | Ambasada României în R.Moldova, la Ziua Europei organizată la Tiraspol

  • 06 Iunie 2019 15:01
FOTO | Ambasada României în R.Moldova, la Ziua Europei organizată la Tiraspol

Ambasada României în Republica Moldova a participat marți, 4 iunie 2019, la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Europei, în scuarul din fața Universității ”Taras Șevcenco” din Tiraspol.

Evenimentul a fost organizat împreună cu Delegația Uniunii Europene și alte reprezentanțe ale Statelor Membre UE acreditate Republica Moldova.

Potrivit unui comunical al Ambasadei, ca și în anul 2018, standul României a constituit un important punct de atracție pentru vizitatori, cei interesați putând obține broșuri și pliante cu informații referitoare la programul președinției României la Consiliul Uniunii Europene, materiale informative din domeniul economic, hărți turistice, broșuri despre posibilitățile de dezvoltare rurală și regională, atlase, albume de artă și materiale promoționale ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene (căni, brelocuri, plase, pixuri).

Tuturor celor aproximativ 500 de vizitatori ai standului României le-au fost oferite materiale promoționale. Pe parcursul lunii mai 2019, Ambasada României a participat la evenimentele publice organizate la Chișinău și Cahul, precum și la Turneul de Fotbal UE- Parteneriatul Estic.

Ulterior, după evenimentului desfășurat la Tiraspol, ambasadorul Daniel Ioniță a vizitat sectorul din Complexul Memorial Militar Tighina, în care sunt înhumați eroii Armatei Române, căzuți în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

Cu acest prilej, Ambasadorul României și atașatul apărării, militar și aero, colonelul Cristi Ladaniuc, au depus o coroană de flori.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău