Fotbal: Mesut Ozil își reziliază contractul cu Arsenal Londra și pleacă la Fenerbahce (presă)

  • 16 Ianuarie 2021 15:58
Fotbal: Mesut Ozil își reziliază contractul cu Arsenal Londra și pleacă la Fenerbahce (presă)

Internaționalul german Mesut Ozil a ajuns la un acord în vederea rezilierii contractului său cu clubul englez de fotbal Arsenal Londra, valabil până la sfârșitul acestui sezon, urmând să-și continue cariera la echipa turcă Fenerbahce, anunță site-ul The Athletic, citat de agenția Reuters, preluat de Agerpres.

În vârstă de 32 ani, Ozil nu a mai jucat pentru Arsenal din luna martie a anului trecut, fiind lăsat în afara lotului "tunarilor" de la debutul acestui sezon.

La începutul acestei luni, mass-media din Turcia anunța că Fenerbahce i-a oferit un contract pe trei ani și jumătate lui Mesut Ozil, fotbalist de origine turcă.

Mesut Ozil, unul dintre jucătorii cu cel mai mare salariu din lotul lui Arsenal, poate să negocieze cu orice club, aflându-se în ultimele sale șase luni de contract cu echipa londoneză, însă The Athletic susține că mijlocașul va pleca liber la Fenerbahce, în această iarnă.

"Fenerbahce este precum Real Madrid în Spania. Cel mai mare club al țării", a afirmat Ozil într-o discuție pe Twitter cu fanii săi, în cursul acestei săptămâni.

Mesut Ozil a sosit la Arsenal în anul 2013, de la Real Madrid, în schimbul sumei de 42 milioane lire sterline, ajutând gruparea londoneză să cucerească Cupa Angliei la primul său sezon pe Emirates Stadium, sub comanda antrenorului Arsene Wenger.

El s-a simțit, însă, marginalizat de succesorul lui Wenger, Unai Emery, precum și de actualul antrenor al lui Arsenal, Mikel Arteta, care a invocat "motive fotbalistice" pentru a explica absența lui Ozil din lotul lui Arsenal.

Arteta a declarat la începutul acestei luni că ar fi "un lucru bun pentru ambele părți" dacă s-ar ajunge la un acord în vederea despărțirii de Mesut Ozil în actuala perioadă de mercato.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău