Fotbal: Mai multe cazuri de COVID-19 în campionatul italian

  • 20 August 2020 11:36
Fotbal: Mai multe cazuri de COVID-19 în campionatul italian

Cu o lună înainte de debutul noului sezon în campionatul de fotbal al Italiei, mai multe cazuri de jucători infectați cu Covid-19 au fost anunțate miercuri, în timp ce cluburile debutează pregătirea dinaintea sezonului, informează AFP, preluat de AGERPRES.

Testele efectuate în vederea reluării au relevat trei cazuri pozitive la prima echipă a lui Cagliari, fiind vorba de jucătorii Filip Bradaric, Luca Ceppitelli și Alberto Cerri, plasați în izolare la domiciliu, conform unui comunicat al clubului.

"O carantină cu supraveghere activă" a fost decisă pentru alți doi jucători care au fost în "contact strâns" cu jucătorii testați pozitiv, conform clubului sard, care își va relua joi pregătirea.

Cagliari anunțase deja la începutul săptămânii că un alt jucător al său, atacantul bulgar Kiril Despodov, a fost testat pozitiv, fără simptome, în Bulgaria, și se află în carantină.

De asemenea, portarul de rezervă al clubului AS Roma, Antonio Mirante, a anunțat miercuri că a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

"Sunt bine, nu am niciun simptom", a transmis el prin intermediul unui video postat pe contul său de Instragram, în timp ce clubul din capitala Italiei urmează să reia antrenamentele săptămâna viitoare.

Sezonul 2020-2021 din Serie A va debuta pe 19 septembrie.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău