Fostul ambasador Oleg Serebrian a fost desemnat în funcția de director al Institutului Diplomatic din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene

  • 04 Ianuarie 2022 11:33
Fostul ambasador Oleg Serebrian a fost desemnat în funcția de director al Institutului Diplomatic din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene timpul.md
Oleg Serebrian

Fostul ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Germania Oleg Serebrian a fost desemnat ieri, în funcția de director al Institutului Diplomatic din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Oleg Serebrian și-a încheiat  mandatul de ambasador al Republicii  Moldova în Germania pe 2 ianuarie, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook, că sfârșitul misiunii sale la Berlin nu înseamnă și încheierea mandatului de „ambasador al prieteniei moldo-germane”.

În anii  2010 – 2015, Oleg Serebrian a fost ambasador al R. Moldova în Franța și delegat permanent al R. Moldova la UNESCO. Serebrian a exercitat și funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova.

Iar în 2005... 2010 a fost deputat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
9,4
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:2,06 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău