Flota rusă a folosit exercițiile NATO din Marea Neagră ca prilej pentru instruirea forțelor sale în combaterea unor ținte reale

  • 13 Aprilie 2019 14:54
Flota rusă a folosit exercițiile NATO din Marea Neagră ca prilej pentru instruirea forțelor sale în combaterea unor ținte reale

Navele Flotei Ruse au ieșit de la baza de dislocare din Marea Neagră, în timpul exercițiilor NATO, pentru a consolida gruparea navelor din rândul flotei, pe perioada exercițiilor NATO "Sea Breeze-2019", informează Agenția de presă RIA NOVOSTI, care citează comunicatul remis de Serviciul de presă al Flotei Ruse la Marea Neagră.

Se remarcă faptul că navele au fost transferate în zonele desemnate, unde au avut de monitorizat situația subacvatică, de la suprafață și cea aeriană.

După îndeplinirea sarcinilor trasate, navele și subunitățile infanteriei marine au revenit la locul de dislocare permanentă.

"Activitățile de luptă și de instruire au loc pe fondul exercițiilor Forțelor Navale ale NATO din 2019", a adăugat Serviciul de presă. 

Surse din cadrul Flotei Ruse la Marea Neagră au subliniat că exercițiile NATO au constituit "un bun prilej" pentru instruirea forțelor Flotei Ruse la Marea Neagră în combaterea unor ținte și sarcini în condiții reale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
17,18
Câțiva nori
Umiditate:79 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău