Explozie puternică la un pod de cale ferată din regiunea rusă Samara. Trei trenuri de la Moscova ar fi urmat să treacă pe acolo

  • 04 Martie 11:05
Explozie puternică la un pod de cale ferată din regiunea rusă Samara. Trei trenuri de la Moscova ar fi urmat să treacă pe acolo

Un pod de cale ferată din apropierea orașului rus Samara a fost zguduit de o explozie, a relatat luni agenția de presă rusă RIA, care a citat serviciile de urgență.

Un pod de cale ferată din apropierea orașului rus Samara a fost zguduit de o explozie, a relatat luni agenția de presă rusă RIA, care a citat serviciile de urgență. Nu au fost transmise informații despre victime, scrie Digi24.

Traficul feroviar a fost suspendat peste acest pod din cauza "interferențelor ilegale", potrivit autorităților feroviare ruse.

Trei trenuri de pasageri care veneau de la Moscova și un tren de navetiști au fost oprite din cauza incidentului.

112 a raportat că nu au fost răniți și că șinele nu au fost afectate. Potrivit canalului 112, explozia a afectat cadrul metalic și balustradele podului. Canalul Baza a scris că nu au fost afectați stâlpii de susținere ai structurii, scrie Meduza.io.

Agenția de presă rusă TASS a relatat că podul a fost avariat de un dispozitiv exploziv. Samara este un oraș industrial din sudul Rusiei, pe malul râului Volga, al șaselea oraș ca mărime din Rusia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:78 %
Vint:1,03 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău