Expertul Ștefan Gligor: Nu există presiune asupra procurorilor să investigheze două decenii de atacuri asupra sistemului bancar și nebancar, spălătoria rusească și alte "activități" ale lui Plahotniuc și Șor

  • 05 Ianuarie 2021 13:35
Expertul Ștefan Gligor: Nu există presiune asupra procurorilor să investigheze două decenii de atacuri asupra sistemului bancar și nebancar, spălătoria rusească și alte

Expertul Ștefan Gligor, fost candidat la funcția de procuror general, reacționează la apelul de astăzi al procurorilor și subliniază că de fapt nu există nicio presiune asupra lor să investigheze dosarele de rezonanță, în special, spălările de bani.  

Pe contul său de Facebook, el a scris că, dimpotrivă, ”nu există presiune asupra procurorilor să investigheze „două decenii de atacuri asupra sistemului bancar și nebancar, spălătoria rusească și alte "activități" ale lui Plahotniuc și Șor, sau să pună la închisoare grupurile criminale organizate și agenții de influență străină care controlează azi Parlamentul și fac nestingherit contrabandă”.

Expertul a amintit totodată că nu sunt trași la răspundere nici  măcar procurorii care au instrumentat dosarele celor 38 de persoane recunoscute ca fiind executate la comandă.

Presiune reală nu există, pentru că nu avem o majoritate parlamentară integră. Majoritatea e una coruptă și asta o știe fiecare cetățean conștient, dar desigur nu și Procurorul General pe care-l aranjează starea de lucruri in Parlament, la fel precum actuala majoritate este mulțumită de activitatea dlui Procuror”, a comentat Ștefan Gligor.

Stoianoglo incurcă dreptul la exprimarea opiniei cu privire la "activitatea" si "prietenia" sa cu Platon cu noțiunea de "presiune", mai concluzionează expertul.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău