Eurodeputatul Rareș Bogdan, mesaj pentru cetățenii din R. Moldova: Prin votul vostru, aveți șansa să porniți pe un drum ireversibil spre Europa

  • 10 Iulie 2021 16:19
Eurodeputatul Rareș Bogdan, mesaj pentru cetățenii din R. Moldova: Prin votul vostru, aveți șansa să porniți pe un drum ireversibil spre Europa

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, membru în cea mai mare familie politică din Parlamentul European, încurajează cetățenii din Republica Moldova să iasă la vot și să se gândească la viitorul european al RM, transmite caleaeuropeana.ro.

„Dragii mei prieteni din Republica Moldova, am fost și sunt mereu cu inima și gândul alături de voi. Mâine, prin votul vostru, aveți șansa să faceți istorie și să porniți pe un drum ireversibil spre Europa, cu tot ce înseamnă ea: democrație, justiție independentă, economie consolidată, viață decentă. Și pentru ca aceste lucruri să se îndeplinească, trebuie să aveți o majoritate parlamentară pro-europeană și un guvern pe măsură”, a scris deputatul european într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

„De aceea vă îndemn să ieșiți mâine cu toții la vot, și să votați echipa Platformei Demnitate și Adevăr, oameni care au demonstrat că știu, pot, și vor să lupte pentru bunăstarea cetățenilor”, a mai adăugat acesta.

De asemenea, situația din Republica Moldova este un subiect de interes major pentru Partidul Popular European. Din PPE face parte și Partidul Acțiune și Solidaritate al președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Mai mult, în perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale câștigate anul trecut de Maia Sandu în fața lui Igor Dodon, președintele PPE, Donald Tusk, a transmis un mesaj de susținere în limba română pentru candidatura lui Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău