Eurodeputatul Eugen Tomac îi îndeamnă pe tinerii din România și Republica Moldova să se implice în dezbaterea privind viitorul Europei

  • 12 Decembrie 2021 11:10
Eurodeputatul Eugen Tomac îi îndeamnă pe tinerii din România și Republica Moldova să se implice în dezbaterea privind viitorul Europei

Europarlamentarul Eugen Tomac îi îndeamnă pe tineri să se implice în dezbaterea privind viitorul Europei ca parte a concursului pe care l-a lansat pentru tinerii din România și Republica Moldova, scrie caleaeuropeana.ro.

„Atenție! Ultima strigare! Mai sunt doar câteva zile în care tinerii din România și Republica Moldova se pot înscrie în concurs pentru a câștiga o vizită la Parlamentul European din Bruxelles, precum și alte premii importante. Nu trebuie decât să realizezi un clip video de maximum 2 minute în care să ne împărtășești cum arată în viziunea ta viitorul Europei. Intră în competiție și fă-ți vocea auzită! Data limită: 15 decembrie 2021. Intră pe www.viitoruleuropei.eu și află toate detaliile”, se arată în mesajul europarlamentarului postat pe Facebook, potrivit sursei citate

Europarlamentarul Eugen Tomac a anunțat în luna octombrie lansarea unui concurs destinat tinerilor din România și Republica Moldova prin care i-a invitat pe aceștia să își expună viziunea despre viitorul Uniunii Europene.

Tinerii eligibili să participe trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 21 ani și să locuiască în România sau în Republica Moldova.

Cel mai bun clip va primi marele premiu, care constă în participarea la o Conferință privind viitorul Europei, timp de 3 zile, la Bruxelles.

De asemenea, Eugen Tomac mai acordă trei premii: premiul I – un iPad, premiul II – o dronă și premiul III – un set de căști wireless. 

Conferința privind viitorul Europei este o inițiativă comună a Parlamentului European, a Consiliului și a Comisiei Europene, acționând în calitate de parteneri egali, împreună cu statele membre. Scopul acesteia este de a le oferi cetățenilor o voce activă în ceea ce privește aspectele cele mai relevante pentru viitorul Uniunii Europene.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău