Eugen Coșciug și Camelia Merenco au devenit campioni ai Chișinăului la tenis de masă

  • 14 Octombrie 2019 12:20
Eugen Coșciug și Camelia Merenco au devenit campioni ai Chișinăului la tenis de masă

Eugen Coșciug și Camelia Merenco au devenit în week-end, la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, campioni ai Chișinăului la tenis de masă, relatează MOLDPRES.

Eugen Coșiug a cucerit titlul după ce în finală l-a învins cu scorul 3-2 pe multiplul premiant al campionatelor naționale Vadim Piliponcic, cu scorul 3-2. „În setul al cincilea, la scorul 7-0 în favoarea lui Coșcig, totul a devenit clar. Veteranul Piliponcic nu a mai fost în stare să opună rezistență. A fost un campionat interesant, cu multe răsturnări spectaculoase de situații”, a declarat pentru agenție Igor Pascal, participant la campionat.

Locul trei i-a revenit lui Daniil Titov, care a reușit să-l învingă pe maestru al sportului Veniamin Dubrovin, multiplu premiant al campionatelor naționale.

Concursul feminin a fost câștigat de junioara Camelia Merenco. În semifinală, ea a întâmpinat o rezistență dârză din partea Victoriei Sandul, participantă la diferite turnee internaționale, câștigând cu un scor la limită, 3-2. 

Turneul a reunit aproximativ 50 de participanți. Acesta s-a desfășurat sub egida Federației municipale condusă de veteranul Marc Granovschi și a constituit o verificare de forțe în ajunul participării la campionatul național.

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:17 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău