Electorala 2023 | Promo-LEX lansează al doilea spot video al Campaniei „IEȘI la VOT”

  • 23 Octombrie 2023 14:22
Electorala 2023 | Promo-LEX lansează al doilea spot video al Campaniei „IEȘI la VOT”

„De noi depinde cum vor arăta satele și orașele Republicii Moldova! Pe 5 noiembrie mergi la vot și alege candidații sau candidatele care pot rezolva CORECT problemele din localitatea ta!”. Acesta este masajul principal al celui de-al doilea spot lansat de Asociația Promo-LEX în cadrul campanie de informare, educație electorală și mobilizare apolitică a cetățenilor Republicii Moldova cu drept de vot, desfășurată în contextul Alegerilor Locale Generale din 5 noiembrie 2023.

Obiectivul general al campaniei este de a contribui la sporirea nivelului de participare a cetățenilor Republicii Moldova la alegerile locale generale din 2023 și promovarea unui vot informat și conștient.

În cadrul campaniei Ieși la Vot, care are loc în perioada septembrie – noiembrie 2023, Promo-LEX desfășoară mai multe activități de informare a cetățenilor cu drept de vot, inclusiv dezbateri electorale cu participarea candidaților la funcția de primar al municipiului Chișinău, precum și din alte localități; spoturi video pentru promovarea votului conștient și sprijinirea prin granturi a proiectelor de promovare a participării la vot a cetățenilor Republicii Moldova.

Acest video, ce conține un mesaj de interes public, a fost realizat de Asociația Promo-LEX cu sprijinul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate în spot aparțin autorilor și nu reflectă neapărat punctul de vedere al USAID și Guvernului SUA.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,06 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău