ELECTORALA 2019 | PDM, despre acuzațiile privind utilizarea resurselor administrative și ce s-ar întâmpla dacă opoziția ar veni la guvernare

  • 14 Februarie 2019 12:15
ELECTORALA 2019 | PDM, despre acuzațiile privind utilizarea resurselor administrative și ce s-ar întâmpla dacă opoziția ar veni la guvernare

Reprezentanții Partidului Democrat au anunțat că nu știu despre nici un caz confirmat de utilizare a resurselor administrative de către democrați.

Vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a declarat că sumele folosite de partid sunt mult sub limita bugetelor aprobate de către CEC și prevăzute de legislația națională. El a făcut aceste declarații în contextul în care rapoartele de monitoare prezentate de Asociația Promo-LEX, precum și partidele de opoziție au denunțat faptul că democrații utilizează resursele administrative.

În tradiționalul briefing de presă al PDM, Vladimir Cebotari a lăudat încă o dată proiectele realizate de guvernare și a spus că „dacă PDM nu revine la guvernare, există riscul ca foarte multe proiectele anunțate de Partidul Democrat să nu fie realizate de opoziție”.

În opinia democraților, dacă după alegeri la guvernare vor veni partidele de opoziție, atunci R. Moldova se va întoarce în perioada instabilității și haosului politic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:5,14 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău