ELECTORALA 2019 | Cererea unionistului Anatol Ursu pentru a participa în cursa electorală a fost respinsă

  • 29 Ianuarie 2019 18:22
ELECTORALA 2019 | Cererea unionistului Anatol Ursu pentru a participa în cursa electorală a fost respinsă

Cererea de înregistrare a unionistului Anatol Ursu pentru a participa în cursa electorală a fost respinsă de Consiliul electoral de circumscripție. El a depus actele pentru a candida la alegerile parlamentare din 24 februarie în circumscripția uninominală nr. 22 Ialoveni.

Cererea de înregistrare a unionistului Anatol Ursu pentru a participa în cursa electorală a fost respinsă de Consiliul electoral de circumscripție. El a depus actele pentru a candida la alegerile parlamentare din 24 februarie în circumscripția uninominală nr. 22 Ialoveni. Potrivit Consiliului Electoral de Circumscripție Uninominală Ialoveni, din cele 580 de semnături adunate de candidat, 297 au fost declarate nule. 

Într-un mesaj publicat de o rețea de socializare, Anatol Ursu susține că prin refuzul înregistrării sale, „sistemul a arătat că nu are nevoie de candidați unioniști pe cea mai unionistă circumscripție”. Concurentul electoral a precizat că va contesta decizia autorității electorale în instanță. 

Semnături anulate pentru o bară în câmpul „Data semnării”. Semnături anulate pentru că membrii consiliului electoral nu pot desluși dacă e litera a sau o în numele semnatarului. Semnături anulate pentru că a fost depășit câmpul”, a mai scris Anatol Ursu în mesajul său.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău