Două plaje din Sydney, închise în urma unui presupus atac al rechinilor

  • 02 Iulie 2019 11:48
Două plaje din Sydney, închise în urma unui presupus atac al rechinilor

Două plaje din Sydney au fost închise după ce un bărbat a fost rănit marți, pe când înota la primele ore ale dimineții, în ceea ce se presupune că ar fi fost un atac al rechinilor, potrivit DPA, preluat de Agerpres.

"Un înotător a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost rănit în timp ce înota la Northern Beaches din Sydney în această dimineață", a precizat poliția din New South Wales, într-o declarație dată marți publicității.

Localnicul a fost atacat în timp ce înota alături de prietenii săi la Shelly Beach. Bărbatul a reușit să ajungă înot la cele mai apropiate stânci și a dat alarma.

Potrivit poliției, bărbatul, care are aproximativ 50 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului pentru o plagă în zona lombară și alte răni la picior și abdomen, după care a fost transportat la spital.

Pentru moment, nu au fost zăriți rechini în zona incidentului, susțin forțele de ordine, care spun că, în același timp, nu știu cum a dobândit bărbatul înțepătura.

Administrația locală din Northern Beaches a precizat că Manly Beach și Shelly Beach, situată în apropiere, au fost închise în urma acestui incident.

Totodată, Surf Life Saving monitorizează zona cu ajutorul unei drone.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău