Dorin Recean i-a felicitat în ședința de Guvern pe judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov

  • 30 Iulie 10:45
Dorin Recean i-a felicitat în ședința de Guvern pe judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov

Premierul Dorin Recean i-a felicitat în ședința de astăzi a Guvernului pe judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov care au obținut medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris. Dorin Recean a făcut apel la susținerea  proiectelor în continuare în dezvoltarea sportului din Rep. Moldova.

„Acest lucru este important ca să creștem mândria națională. Sunt proiecte foarte frumoase care ne asigură coeziunea socială. Felicitări sportivilor, familiilor, antrenorilor și echipelor de pregătire”

Denis Vieru și Adil Osmanov sunt angajați ai ministerului de Interne, la fel ca și alți sportivi din lotul olimpic al Rep. Moldova. În acest sens Ministrul de Interne, Adrian Efros s-a adresat de asemenea către sportivi cu un mesaj de felicitare.

Guvernul Rep. Moldova a anunțat anterior că va acorda premii sportivilor care vor obține medalii la Jocurile Olimpice și Paralimpice de Paris. Astfel, campionii olimpici vor primi câte 3 milioane de lei, medaliații cu argint – câte 2,6 milioane, iar pentru medalia de bronz se vor acorda 2 milioane de lei. De asemenea, atleții care se vor clasa pe locurile 4-8 vor primi între 600 și 200 de mii de lei.

De asemenea, premii vor fi acordate și antrenorilor care au pregătit sportivii în ultimii 4 ani și personalului medical care a acordat asistență acestora.

Citește și:

Judocanul Adil Osmanov a câștigat bronzul! Este a doua medalie a Republicii Moldova la JO de la Paris

Prima medalie a Republicii Moldova la JO de la Paris! Judocanul Denis Vieru a obținut bronzul

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
29,4
Nori împrăștiați
Umiditate:45 %
Vint:3,09 m/s
Wed
22
Thu
20
Fri
22
Sat
23
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău