Dorin Chirtoacă și Vitalie Marinuță au depus actele pentru funcția de primar al Capitalei

  • 19 Septembrie 2019 12:26
Dorin Chirtoacă și Vitalie Marinuță au depus actele pentru funcția de primar al Capitalei

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a depus actele pentru a se înregistra în cursa pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. De asemenea, liberalii au depus și lista consilierilor municipali la consiliul electoral de circumscripție.

Dorin Chirtoacă, care a fost anterior de trei ori primar al Capitalei, a spus că participă la aceste alegeri pentru a-și duce la final proiectele pe care le-a început și pentru a le reda oamenilor un viitor european.

Eu nu am fost lăsat să-mi duc până la capăt proiectele pentru că am fost arestat ilegal. Vreau să asigur acel nivel de calitate al vieții pe care îl așteaptă locuitorilor municipiului  prin proiecte europene: drumuri, transport, apă, termoizolarea clădirilor”.

El mai declarat că este periculos ca municipiul Chișinău să ajungă în mână celor care astăzi conduc R. Moldova.

Tot astăzi, și-a depus actele pentru a candida la funcția de primar al Capitalei și secretarul general al Partidului Verde Ecologist din Moldova, Vitalie Marinuță.

La ora 17, candidații care au depus actele la consiliul electoral de circumscripție, sunt așteptați să participe la tragerea la sorți, pentru a fi stabilită ordinea în care vor apărea pe buletinele de vot.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău