Doi ani de la tragedia aviatică de la Smolensk

  • 10 Aprilie 2012 12:10
Doi ani de la tragedia aviatică de la Smolensk

Peste 200 de servicii divine sunt oficite marți în lăcașurile sfinte din Polonia, cu ocazia împlinirii a doi ani de la producerea tragediei aviatice de la Smolensk care s-a soldat cu moartea președintelui Poloniei, Lech Kaczyński, soției sale, Maria, alături de alți 94 de membri ai Guvernului polonez.Președintele în exercițiu polonez, Bronisław Komorowski, a vizitat în…

Peste 200 de servicii divine sunt oficite marți în lăcașurile sfinte din Polonia, cu ocazia împlinirii a doi ani de la producerea tragediei aviatice de la Smolensk care s-a soldat cu moartea președintelui Poloniei, Lech Kaczyński, soției sale, Maria, alături de alți 94 de membri ai Guvernului polonez.

Președintele în exercițiu polonez, Bronisław Komorowski, a vizitat în cursul dimineții de marți Cimitirul militar unde au fost înmormântate victimele tragediei.

De asemenea, autoritățile de la Varșovia au trimis o delegație guvernamentală oficială la Smolensk, pentru a comemora victimele la locul unde s-a produs catastrofa aviatică. Opoziția din Polonia va organiza și ea o serie de evenimente de comemorare a victimelor. Jarosław Kaczyński, fratele geamăn al fostului președinte, îi va aduna pe simpatizanții săi lângă imobilul în care a locuit fratele său geamăn.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău