Descoperirea uluitoare făcută la o groapă de gunoi din Japonia de un angajat la salubritate: „Este o premieră”

  • 17 Februarie 2020 11:35
Descoperirea uluitoare făcută la o groapă de gunoi din Japonia de un angajat la salubritate: „Este o premieră”

Un angajat al unei companii de salubritate din Japonia a descoperit o avere într-un birou vechi, aruncat la groapa de gunoi de către proprietar.

Bărbatul, angajat al unei firme care se ocupă de salubrizare în Toyota City, a găsit în biroul vechi zece plicuri cu 11,27 milioane de yeni, adică aproximativ 150.000 de euro, potrivit Tokyo Reporter, citat de digi24.

În 20 de ani de când am această meserie, aceasta este o premieră”, a spus bărbatul. El a găsit plicurile cu bani în timp ce demonta biroul vechi pentru a separa componentele metalice de cele din lemn, în scopul reciclării.

Japonezul a anunțat imediat poliția după ce a făcut descoperirea, iar proprietarul banilor are la dispoziție trei luni pentru a-i revendica. În cazul în care nicio persoană nu anunță pierderea banilor, întreaga sumă îi va reveni celui care a găsit-o.

Potrivit aceleiași surse, în Japonia nu este tocmai neobișnuit că obiecte de valoare sau bani să ajungă la gunoi. De cele mai multe ori, „comorile” sunt aruncate din greșeală de către oameni în vârstă. În 2016, la aceeași groapă de gunoi s-a descoperit echivalentul a 140 de milioane de dolari.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:3,09 m/s
Thu
22
Fri
23
Sat
23
Sun
21
Mon
19
Arhivă Radio Chișinău