Deputați, despre amnistia fiscală: „Este făcut pentru câțiva oameni ca să-și legalizeze capitalurile”

  • 13 Decembrie 2016 10:20
Deputați, despre amnistia fiscală: „Este făcut pentru câțiva oameni ca să-și legalizeze capitalurile”

Amnistia fiscală, propusă de către deputații din PDM, nu va da rezultate pentru economie și va permite legalizarea capitalului acumulat ilegal de către un grup restrâns de persoane.

Declarații în acest sens au fost făcute de către deputatul PLDM, Vadim Pistrinciuc, și deputatul PSRM, Vladimir Țurcan, în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la postul de televiziune „PRO TV Chișinău”, transmite IPN.

Potrivit lui Pistrinciuc, acest proiect de lege „este făcut pentru câțiva oameni ca să-și legalizeze capitalurile”. Liberal-democratul a mai opinat că amnistia propusă de către democrați nu va avea niciun efect pentru economie și îi va defavoriza pe cetățenii onești, care au achitat impozite pe parcursul anilor.

Și Vladimir Țurcan consideră că amnistia capitalilor nu va avea efecte pentru economie. „Noi am încercat o astfel de amnistie în 2007 și efectul a fost zero. Cel puțin, în 2007 existau niște prevederi mai clare. Ar fi fost o variantă ca o condiție pentru legalizarea banilor să fie investirea în economie, să fie create noi locuri de muncă”, a spus socialistul.

Deputații PDM și PL nu au dat curs invitației de a participa la emisiune, anunță organizatorii.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:7,2 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău