Demers către MAI în vederea identificării și sancționării participanților la mitingurile în susținerea lui Igor Dodon care nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19

  • 13 Noiembrie 2020 12:22
Demers către MAI în vederea identificării și sancționării participanților la mitingurile în susținerea lui Igor Dodon care nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19

Deputatul Platformei DA, Livu, solicită ministrului de interne să identifice toate circumstanțele și sancționarea tuturor celor care nu au respectat măsurile de prevenire și control al contaminării cu noul coronavirus Covid-19, în procesul organizării și desfășurării manifestărilor publice pe întreg teritoriul țării în susținerea cadnidatului la prezidențiale, Igor Dodon.

Liviu Vovc califică aceste manifestații drept „ipocrizie fără limite din partea oleacă medicului” și amintește că doar ieri am avut un record absolut de cazuri noi de infectare cu COVID-19, 40% din aceste cazuri fiind atestate la Chișinău.

„Doar la o zi distanță, un candidat la funcția de președinte își permite să încalce vădit măsurile de prevenire și control al infecției COVID-19, organizând evenimente cu un număr mai mare de 50 de participanți. Am solicitat MAI în regim de urgență identificarea tuturor circumstanțelor, sancționarea celor care nu au respectat măsurile de prevenire și control al infecției COVID-19 și a celor care au organizat aceste evenimente. Dacă vrem cu adevărat să fie bine în țară, ar trebui să începem să fim cu toții responsabili, mai ales acei care se vor Președinți”.

Menționăm că PSRM a organizat astăzi, în centrul Chișinăului, un miting în susținerea candidatului Igor Dodon. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău