De la ABC la BAC - ediția din 1 martie

  • 01 Martie 2014 13:39
De la ABC la BAC - ediția din 1 martie

Modelingul este una dintre cele mai râvnite cariere, mai ales la vârsta adolescenței. Puțini au șansa să răzbată în lumea modei, dar unora le-a surâs norocul încă de pe băncile școlii.

Puțini au șansa să răzbată în lumea modei, dar unora le-a surâs norocul încă de pe băncile școlii. Este și cazul lui Alex Neagu, elev în clasa a 12 la Liceul Ion Creangă din Chișinău, care a reușit să cucerească podiumuri internaționale, iar în prezent își încearcă și talentul de actor. Pentru astăzi am pregătit un interviu cu Alex Neagu. 

La rubrica de lecturi, Iuliana Golub ne prezintă cartea Alchimistul de Paulo Coelho, cea mai cunoscută carte a autorului. Este vorba de povestea unui tânăr care caută o comoară pe care a văzut-o în vis.

Ana Bolgari este eleva in clasa a 9-a la liceul “Prometeu-prim”. Ea a participat la Olimpiada Republicana de limba franceza și a ocupat loc doi în acest concurs. Ana ne-a povestit într-un interviu cum s-a pregătit pentru aceasta olimpiada, emoțiile din timpul concursului, precum și  despre pasiunile ei pe lângă limba franceză.

La rubrica de modă vorbim despre culorile sezonului cald, iar la cea de sport istoricul  Octavian Țîcu va continua istoria Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău