Daytime Emmy Awards: "General Hospital" a fost desemnat cel mai bun serial dramatic

  • 26 Iunie 2021 18:59
Daytime Emmy Awards:

"General Hospital" a fost desemnat cel mai bun serial dramatic, iar Alex Trebek și Larry King au fost premiați postum la cea de-a 48-a ediție a galei Daytime Emmy Awards, organizată vineri seară în Statele Unite de National Academy of Television Arts & Sciences, informează site-ul publicației The Hollywood Reporter, potrivit Agerpres.

Evenimentul, care este dedicat producțiilor de televiziune ale căror ore de difuzare sunt programate în tronsonul diurn, a fost difuzat de postul CBS și prezentat pentru a cincea oară de Sheryl Underwood, una dintre prezentatoarele emisiunii "The Talk".

Marla Adams a fost prima câștigătoare a galei, fiind premiată pentru rolul secundar din serialul "The Young and the Restless". După doar câteva minute, Max Gail a fost recompensat cu premiul masculin echivalent - cel mai bun actor în rol secundar - datorită interpretării sale din serialul "General Hospital".

În timpul galei, "General Hospital" a câștigat mult râvnitul premiu Daytime Emmy pentru cel mai bun serial dramatic. Această producție TV, creată de Frank și Doris Hursley, a avut premiera în 1963 și este unul dintre cele mai longevive seriale din istoria televiziunii.

Frank Valentini, Larry Carpenter, William Ludel, Gary Tomlin, Phideaux Xavier, Denise Van Cleave și Tina Keller au fost premiați pentru regia episoadelor din "General Hospital".

Prezentată de regretatul Alex Trebek, emisiunea "Jeopardy!" s-a impus la categoria "cel mai bun concurs televizat". Alex Trebek, o personalitate a televiziunii americane, a prezentat această emisiune-concurs timp de aproape 37 de ani, coordonând peste 8.000 de episoade, până la moartea lui din cauza unui cancer pancreatic, în noiembrie 2020.

Alex Trebek a fost premiat postum cu trofeul decernat în cadrul categoriei "cel mai bun prezentator al unui concurs TV".

Martha Stewart i-a adus la rândul ei un omagiu celebrului jurnalist Larry King, devenit celebru în lumea întreagă datorită emisiunilor pe care le-a realizat la postul CNN. Larry King a fost premiat postum la categoria "cel mai bun prezentator al unui talk-show informativ". Larry King a murit la vârsta de 87 de ani în ianuarie 2021.

În categoriile dedicate actorilor în roluri principale, Maurice Benard și Jacqueline MacInnes au fost premiați datorită intepretărilor lor din serialele "General Hospital", respectiv "The Bold and the Beautiful".

"Kelly Clarkson Show" a fost desemnat "cel mai bun talk-show de divertisment", iar gaza acestei emisiuni, celebra cântăreață americană Kelly Clarkson, a câștigat la rândul ei premiul pentru "cel mai bun prezentator al unui talk-show de divertisment".

"Cel mai bun talk-show informativ" a fost desemnat "Red Table Talk", o emisiune prezentată de Jada Pinkett Smith.

Printre prezentatorii care au participat la gala de vineri seară s-au aflat vedete importante din showbizul american, precum Drew Barrymore, Gloria Estefan, Mario Lopez, Gianna De Laurentiis și Al Roker.

Printre câștigătorii de la categoriile tehnice, anunțate pe contul de Twitter al Daytime Emmy Awards înaintea transmisiunii de două ore a postului CBS, s-au aflat "The Baby-Sitters Club" pentru design de costume, "Dash & Lily" pentru machiaj și "General Hospital" pentru distribuție.

Gala Daytime Emmy Awards premiază cele mai notabile realizări din domeniul producțiilor TV diurne începând din 1974 și recompensează artiști și programe de televiziune difuzate între orele 14:00 și 18:00, alături de producții difuzate în regim de sindicalizare și conținuturi digitale.

În plus față de gala de vineri seară, o ceremonie separată, dedicată copiilor și producțiilor de animație, Daytime Children's Programming and Animation, va avea loc pe 17 iulie și va fi urmată de Daytime Lifestyle Programming, pe 18 iulie. Nominalizările pentru ambele ceremonii vor fi anunțate pe 28 iunie. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău