Dacia va prezenta, în premieră mondială, cea mai accesibilă mașină electrică

  • 19 Februarie 2020 13:02
Dacia va prezenta, în premieră mondială, cea mai accesibilă mașină electrică

Dacia este singurul constructor de automobile care propune o gamă completă de vehicule cu alimentare atât pe benzină, cât și pe GPL, denumită ECO-G. Compania va prezenta și noua motorizare TCe 100 ECO-G, scrie Mediafax.

Pentru a marca 15 ani de prezență comercială în Europa, Dacia va expune totodată seria limitată Anniversaire. Prezentarea va avea loc pe 3 martie la ora 08 :00, la standul Dacia, din Hala 4, notează sursa citată.

Renault va dezvălui concept-car-ul electric MORPHOZ, care ilustrează viziunea mărcii asupra mobilității auto de mâine, care prefigurează o nouă familie de modele electrice Renault care va fi lansată în anii următori.

Renault va prezenta un stand 100% electrificat, cu o gamă completă de 8 vehicule, printre care, în premieră mondială, Noul Twingo Z.E.

Compania continuă electrificarea gamei cu ajutorul unei oferte inovatoare și exclusive de motorizări de tip Hybrid și Plug-In Hybrid, denumite E-TECH, pe trei din modelele sale: Noul Clio, Noul Captur și Noul Megane Estate. Noul Megane Estate E-TECH Plug-in va fi astfel prezentat pentru prima oară cu ocazia Salonului de la Geneva.

Pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor de vehicule comerciale, Kangoo Z.E Concept își va face apariția la standul mărcii. Acest show-car urban și electric anunță înnoirea gamei Kangoo în cursul anului 2020.

Alpine revine în acest an la Salonul de la Geneva prezentând două noi serii limitate în gama A110. Standul mărcii va găzdui totodată Alpine A110 SportsX. Acest exercițiu de stil, rezultat al colaborării dintre echipele de design și inginerie ale Alpine, este inspirat din versiunile de raliu ale modelului A110 – cu o caroserie lărgită și supraînălțată – și în special din vehiculul A110 câștigător al raliului Monte Carlo în 1973.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău