Cum comentează Andrei Năstase faptul că deputatul PD, Sergiu Sârbu, a fost lovit de Pavel Grigorciuc

  • 21 Martie 2019 20:00
Cum comentează Andrei Năstase faptul că deputatul PD, Sergiu Sârbu, a fost lovit de Pavel Grigorciuc

Copreședintele Blocului ACUM, Andrei Năstase, a comentat pe Facebook cazul care a avut loc astăzi când deputatul PD, Sergiu Sârbu, a fost lovit de activistul și fostul membru PCRM, Pavel Grigorciuc.

„Ne-am abrutizat de sărăcie, de teama zilei de mâine. Nu mai avem răbdare, nu mai înțelegem nimic din această viață. (...) Violența naște violență! (...) Moldova nu este o țară normală, este un lagăr în care bucata de pâine dezumanizează! Scapă cine poate! Violența regimului naște violență! Iată cum s-a ajuns ca un deputat PD să fie pocnit în centrul orașului. Oamenii s-au săturat, nu mai suportă aroganța și violența regimului. Este prea mult, prea violent, prea trist și prea dureros. Așa nu se mai poate!”, a scris deputatul Blocului ACUM. 

Andrei Năstase nu a răspuns acuzațiilor PDM conform cărora Blocul ACUM „l-a folosit astăzi pe interlopul Grigorciuc pe post de mercenar la așa-zisul protest din fața Parlamentului, încurajând și susținând manifestările extremiste pe care acesta le-a promovat”. 

„Solicităm reprezentanților Blocului ACUM să denunțe public comportamentul agresiv al partenerului lor politic, Pavel Grigorciuc și să înceteze să mai utilizeze astfel de persoane în activitatea lor politică”, se mai arată în mesajul PDM. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:4,12 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău