CSJ a declarat inadmisibil recursul Partidului ”Pro Moldova” | Candu: Miilor de oameni care au semnat în suținerea mea nu li s-a făcut dreptate

  • 03 Octombrie 2020 14:10
CSJ  a declarat inadmisibil recursul Partidului ”Pro Moldova” | Candu: Miilor de oameni care au semnat în suținerea mea nu li s-a făcut dreptate

Curtea Supremă de Justiție (CSJ) a declarat inadmisibil recursul Partidului ”Pro Moldova”, care a contestat hotărârea Curții de Apel (CA) Chișinău de a menține în vigoare decizia Comisiei Electorale Centrale (CEC) de neînregistrare în cursa electorală pentru prezidențialele din 1 noiembrie, a liderului formațiunii, Andrian CAndu. Anunțul a fost făcut astăzi de secretarul formațiunii Sergiu Sîrbu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit deputatului, ”Pro Moldova” pregătește dosarul pentru a se adresa la Curtea Europeană pentru Drepturile omului (CtEDO).

Miilor de oameni care au semnat în suținerea Președintelui Andrian Candu nu li s-a făcut dreptate. Curtea Supremă de Justiție a declarat recursul nostru inadmisibil. Dar noi vom lupta în continuare pentru o Moldovă justă și prosperă pentru fiecare, pentru o țară unde mai presus decât toate sunt interesele oamenilor și nu ale unor grupuri restrânse de „politicieni”. Pregătim dosarul pentru a merge la CEDO. Cu siguranță vom avea câștig de cauză, iar cheltuielile vor fi puse pe seama celor care au admis această crimă!”, a scris Sergiu Sîrbu în mesajul său.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău