Pavel Filip critică decizia noului ministru al Sănătății

  • 25 Iunie 2019 15:35
 Pavel Filip critică decizia noului ministru al Sănătății

Fostul premier democrat, Pavel Filip critică decizia ministrului Sănătății, Ala Nemerenco de a opri programul ”Un doctor pentru tine”. Potrivit lui Pavel Filip, peste 80 de mii de oameni au fost consultați gratuit până acum în cadrul campaniei, aceasta fiind ”o soluție temporară până când vom reuși să construim în Moldova un sistem medical sănătos. Dacă stai în birou în Chișinău și scrii postări pe Facebook, nu construiești un sistem medical puternic și nici nu vezi cât de mari sunt problemele în satele noastre.

Este un domeniu complicat, de asta am venit cu acest program de profilaxie. Închiderea lui cum va rezolva problemele care sunt?”, a întrebat Pavel Filip pe Facebook.

El i-a mai acuzat pe actualii guvernanți că distrug ceea ce guvernarea PDM a construit.

Ministrul sănătății, muncii și protecției sociale, Ala Nemerenco, a anunțat astăzi oprește campania „Un doctor pentru tine”, pe care numit-o ”caravană electorală”, argumentând că „în loc să fie construit un sistem puternic de sănătate pentru toți cetățenii săi, ministerul de resort s-a jucat de-a „Un doctor pentru tine”, în timp ce banii grei din sănătate erau direcționați spre alte buzunare”.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată în august 2018.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău