Conferința științifico-metodică Unirea Principatelor Române (PROGRAM)

  • 20 Ianuarie 2016 21:37
Conferința științifico-metodică Unirea Principatelor Române (PROGRAM)

La 22 ianuarie 2015, ora 13.00, Institutul de Istorie al Academiei de Științe a Moldovei, în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria mun. Chișinău și Asociația Istoricilor din Republica Moldova, organizează, cu prilejul împlinirii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române, conferința științifico-metodică Unirea Principatelor Române…

La 22 ianuarie 2015, ora 13.00, Institutul de Istorie al Academiei de Științe a Moldovei, în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, Primăria mun. Chișinău și Asociația Istoricilor din Republica Moldova, organizează, cu prilejul împlinirii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române, conferința științifico-metodică Unirea Principatelor Române (1859) – eveniment istoric cu impact național și european.

În cadrul evenimentului, vor fi puse în discuție aspecte din viața și activitatea Domnitorului Unirii Al. I. Cuza, subiecte referitoare la formarea identității naționale și evoluția ideii unității naționale românești, precum și teme privind aplicarea tehnologiilor didactice în predarea acestor subiecte la orele de istorie.

Manifestarea se va desfășura în incinta Liceului Teoretic George Meniuc, Chișinău, str. Albișoara, 84. 


Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:2,06 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău