Compozitorul Eugen Doga, cetățean de onoare al municipiului Vaslui, România

  • 14 August 2021 18:31
Compozitorul Eugen Doga, cetățean de onoare al municipiului Vaslui, România

Compozitorul Eugen Doga a primit, sâmbătă, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Vaslui, titlul de cetățean de onoare al municipiului reședință, în urma votului exprimat în unanimitate de aleșii locali, scrie Agerpres.

"Am îndrăznit să vin în fața dumneavoastră să prezint un om. Este un om cu adevărat deosebit, pentru că s-a dedicat unei zone de a mulțumi sufletul. Lucrurile materiale se pierd în timp, însă arta, compoziția rămân veșnice. Pentru noi sunteți o mare personalitate, opera dumneavoastră va rămâne peste vreme. Momentul de astăzi să vă rămână în suflet ca o dată când ați pătruns definitiv în inimile vasluienilor", a spus primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Compozitorul Eugen Doga s-a declarat onorat de distincția primită și a spus că acest titlu îl obligă să revină în Vaslui și cu alte ocazii.

"Fiecare dintre noi are un traseu al vieții dăruit de Cel de Sus și trebuie să îl trecem cu demnitate. Eu sunt un scriitor muzical. Scriu pentru a aduce bucurie lumii. Eu caut curentul care mângâie, care aduce bucurie, fericire, care ne unește', a afirmat artistul.

Eugen Doga va susține, sâmbătă, un recital în cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău