Cinci persoane au ajuns în vizorul Poliției după ce au sărit gardul Reședinței de la Condrița pentru a culege ciuperci. „Nici n-au știut că acolo este reședința prezidențială”

  • 07 Noiembrie 2020 20:10
Cinci persoane au ajuns în vizorul Poliției după ce au sărit gardul Reședinței de la Condrița pentru a culege ciuperci. „Nici n-au știut că acolo este reședința prezidențială” Cotidianul

Cinci persoane s-au pornit prin pădure la strâns ciuperci și au ajuns pe teritoriul Reședinței de stat de la Condrița.

Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de către șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratul General al Poliției, Diana Fetco.

Patru bărbați și o femeie au fost verificați de angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS), după ce au intrat pe teritoriul Reședinței de stat de la Condrița. Incidentul s-a produs sâmbătă, 7 noiembrie.

„Cele cinci persoane au spus că nici n-au știut că acolo este reședința prezidențială. Au explicat că cineva le-a comunicat că după gard sunt multe ciuperci. Astfel, au sărit gardul Reședinței de la Condrița. Angajații SPPS au anunțat Poliția de la Strășeni despre incident. Oamenii legii au venit la fața locului”, a declarat șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratul General al Poliției, Diana Fetco, pentru COTIDIANUL.

S-a confirmat faptul că oamenii se aflau la strâns ciuperci. Toate cele 5 persoane au fost audiate, însă, nu au fost sancționate.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău