Chișinăul continuă să fie localitatea din R.Moldova cu cele mai multe decese din cauza COVID-19

  • 17 Mai 2020 14:00
Chișinăul continuă să fie localitatea din R.Moldova cu cele mai multe decese din cauza COVID-19

Chișinăul continuă să fie localitatea din Rep. Moldova cu cele mai multe decese din cauza COVID-19, potrivit datelor prezentate pe platforma online a Ministerului Sănătății.

Astfel, 67 de persoane din Capitală și-au pierdut viața din cauza noului coronavirus ceea ce constituie aproape o treime din totalul deceselor înregistrate până în prezent.

În raionul Glodeni sunt 18 cazuri de deces, iar în mun. Bălți – 12. În raioanele Ștefan-Vodă și Soroca s-au atestat câte 9 decese, iar în Fălești, Orhei și regiunea găgăuză – câte 8. În raionul Cahul au decedat 6 persoane, în timp ce în raionul Edineț – 4. Câte trei decese s-au înregistrat în raioanele Basarabeasca, Criuleni și Căușeni. În regiunile din stânga Nistrului sunt raportate 30 de cazuri de deces, inclusiv 20 la Tiraspol.

La nivel  teritorial noul coronavirus nu a făcut victime până acum doar în 7 unități administrative de nivelul doi din Rep. Moldova (municipii și raioane): Ungheni, Călărași, Cimișlia, Rezina, Florești, Leova și Dubăsari.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău