Cel mai probabil, Maia Sandu nu va avea o întrevedere cu Mike Pompeo

  • 18 Septembrie 2019 11:51
Cel mai probabil, Maia Sandu nu va avea o întrevedere cu Mike Pompeo

Aflată în vizită oficială în Statele Unite, premierul Maia Sandu nu va avea astăzi, cel mai probabil, o întrevedere cu Secretarul de Stat american, Mike Pompeo deoarece acesta s-ar afla în aceste zile într-un turneu în Golf.

Potrivit site-ului Departamentului de Stat, Mike Pompeo se află în perioada 17 – 19 septembrie 2019 în vizită de lucru în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Maia Sandu urma să aibă astăzi o întrevedere cu șeful diplomației americane, având pe agenda discuțiilor prioritățile în consolidarea dialogului strategic dintre Rep. Moldova și SUA, potrivit unui comunicat al Guvernului.

În această seară, premierul Maia Sandu are programată o întâlnire cu administratorul programului USAID Mark Green la ora locală 16.30, ora 23.30 la Chișinău.

Programul vizitei mai include o serie de întrevederi cu oficiali americani de rang înalt, reprezentanți ai mediului de afaceri din SUA și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți la Washington.

Din delegația condusă de Maia Sandu mai fac parte ministrul de Interne Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, și ministrul Finanțelor, Natalia Gavrilița.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
7,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:57 %
Vint:3,09 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău