Cel mai mare adversar al lui Putin a fost trimis la izolare, unde n-are voie la vizite

  • 17 Noiembrie 2022 19:18
Cel mai mare adversar al lui Putin a fost trimis la izolare, unde n-are voie la vizite

Alexei Navalnîi, adversarul numărul 1 al lui Putin, aflat în închisoare din motive politice, a fost transferat într-o celulă „Pkt”, o „cameră asemănătoare unei celule”, ziarul Meduza relatează acest lucru, citând contul de Twitter al lui Navalnîi.

Navalnîi denunță că în acest fel i se refuză și vizitele membrilor familiei, scrie Mediafax.

„Un prizonier al unei colonii ruse locuiește într-un „cămin”, adică într-o cazarmă. Un deținut care a supărat în mod deosebit administrația închisorii merge la celula de pedeapsă, unde nu este absolut nimic și totul este interzis, dar poate fi ținut acolo doar 15 zile. O baracă cu toate ușile închise, din care nu te lasă să ieși, și impun tot felul de restricții. Iar pentru cei mai întăriți există „camera de tip celulă”.

Navalnîi a fost închis într-o celulă de pedeapsă de șapte ori în mai puțin de trei luni. Aceste măsuri continue împotriva adversarului sunt considerate de acesta a fi un abuz al autorităților, iar Navalnîi le contestă în instanță.

În trecut, Navalnîi a fost pedepsit cu 12 zile de izolare, pentru că a condamnat mobilizarea ordonată de Kremlin și cu 3 zile penrtu că avea un buton desfăcut, în timpul unei ședințe de judecată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:2,57 m/s
Thu
11
Fri
11
Sat
11
Sun
11
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău