Cei cinci deputați care au părăsit recent Pro Moldova anunță că fracțiunea Partidului Șor a susținut demersul lor de a semna Convenția ”Pentru Moldova”

  • 04 Noiembrie 2020 15:14
Cei cinci deputați care au părăsit recent Pro Moldova anunță că fracțiunea Partidului Șor a susținut demersul lor de a semna Convenția ”Pentru Moldova”

Cei cinci deputați care au părăsit recent Pro Moldova anunță că fracțiune Partidului Șor a susținut demersul lor de a semna Convenția ”Pentru Moldova”. Anunțul a fost făcut de Sergiu Sîrbu.

„Astăzi, a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului și readucerea, cât mai rapidă, a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii ”Partidul politic Șor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția ”Pentru Moldova”. Platforma ”Pentru Moldova” deja a reunit 14 deputați, dar sunt convins că sunt mulți parlamentari care nu își doresc ca Legislativul să rămână exclus în continuare din procesul de luare a deciziilor. Îndemn colegii din alte fracțiuni, indiferent de apartenență și viziuni politice, să subscrie la această inițiativă și să înceapă dialogul, pentru a promova proiectele atât de necesare țării!”, a comunicat Sergiu Sîrbu pe Facebook. 

Menționăm că Sergiu Sîrbu, Ruxanda Glavan, Grigore Repesciuc, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici au anunțat recent că părăsesc grupul Pro Moldova și vor fi depuați neafiliați. Ulterior, ei au format platforma parlamentară „Pentru Moldova”. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău