Ce au spus vicepreședinta Parlamentului European, Heidi Hautala, și premierul Maia Sandu despre demisia lui Vlad Plahotniuc de la șefia PDM

  • 24 Iunie 2019 12:02
Ce au spus vicepreședinta Parlamentului European, Heidi Hautala, și premierul Maia Sandu despre demisia lui Vlad Plahotniuc de la șefia PDM Zugo

Vicepreședinta Parlamentului European, Heidi Hautala, și premierul Maia Sandu, și-au prezentat astăzi opiniile referitor la demisia lui Vlad Plahotniuc din funcția de președinte al PDM după ce au fost întrebate despre acest lucru de către jurnaliști.

„E decizia unui partid politic. E treaba lor ce fac. Noi sperăm că în Republica Moldova să avem doar partide politice autentice, în care nu își au loc hoții și cei care au comis abuzuri și inegalități, cu atât mai mult în fruntea acestor partide să nu să se găsească asemenea personaje”, a afirmat Maia sandu. 

Și vicepreședinta Parlamentului European a afirmat este vorba despre decizia proprie a lui Vlad Plahotniuc în calitate de reprezentant al unui partid. „Dar este evident că această decizie ar putea duce la apariția unor posibilități pozitive de a implementa programele de reforme pe care acest nou Guvern vrea să le implementeze”,  a mai menționat Heidi Hautala. 

Menționăm că opiniile au fost exprimate astăzi, într-un briefing de presă, după ce Maia sandu a avut o întrevedere cu delegația Parlamentului European, condusă de Heidi Hautala, care se află într-o vizită oficială la Chișinău. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău