Carrie Fisher a încheiat lucrul la "Star Wars: Episode VIII" înainte de a muri

  • 28 Decembrie 2016 09:24
Carrie Fisher a încheiat lucrul la

Decesul actriței Carrie Fisher de marți, la vârsta de 60 de ani, a întrerupt implicarea sa într-o serie de proiecte de televiziune și de film, cel mai important fiind rolul reluat al prințesei Leia în seria Star Wars, relatează Variety în ediția sa online.

Cel de al optulea film din seria Star Wars, în care actrița deține rolul Leia Organa, a încheiat filmările în luna iulie și se află acum în faza de post-producție. Variety citează surse care afirmă că munca la film a lui Carrie Fisher fusese încheiată. Asta înseamnă că Disney și LucasFilm, producătorii seriei, nu vor trebui să abordeze situația creată de moartea actriței decât atunci când va începe filmarea celui de al nouălea film, în 2018. Potrivit Variety, actrița trebuia să apară și în această producție.

În afară de Star Wars, Fisher era apreciată și pentru munca sa în spatele camerei și pentru scenariile sale. Printre multele sale proiecte, ea a deținut un rol în comedia "Catastrophe", o producție a Amazon/Channel 4, în care juca rolul mamei personajului interpretat de Rob Delaney. Cel de al treilea sezon al comediei va fi difuzat la începutul anului viitor. Carrie Fisher se întorcea de la Londra, unde lucrase la comedie, când a suferit atacul de cord.

Filmările la sezonul al treilea la "Catastrophe" au fost încheiate, iar actrița apare într-unul din cele șase episoade ale serialului. Contractul pentru producția show-ului a fost însă prelungit pentru un al patrulea sezon, iar pentru moment nu se știe cum vor aborda producătorii moartea actriței.

"A fost cea mai generoasă, dotată, inteligentă, amabilă, amuzantă amuzantă amuzantă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Cu siguranță nu era pregătită să părăsească această lume. Sunt atât de bucuroasă că am devenit prietene. Sunt atât de devastată de pierderea ei. Vreau să scriu mai mult despre ea dar pur și simplu nu pot să accept faptul că a murit", a scris actrița Sharon Horgan, implicată și în crearea "Catastrophe", pe Instagram.

Carrie Fisher urma să dețină un rol în filmul "Wonderwell", despre care IMDB scrie că este o poveste fantastică în lumea modei. Regizorul Vlad Marsavin nu a putut fi contactat pentru a furniza informații privind stadiul implicării actriței.

Actrița a mai deținut un rol și în producția "Family Guy" a Fox, unde a apărut cel mai recent într-un episod din ultimul sezon difuzat la 3 ianuarie. Nu se știe dacă actrița a încheiat lucrul la mai multe episoade înainte de moarte.

Un nou documentar intitulat "Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds", va fi prezentat la Festivalul de film din Palm Springs și va fi difuzat în luna martie de HBO.

După moartea lui Carrie Fisher elogiile au venit din toate părțile de la Hollywood. Colegi precum Mark Hamill și Whoopi Goldberg, precum și nume de referință ca Steven Spielberg, i-au omagiat simțul umorului, talentul și moștenirea ca supraviețuitoare a dependenței și a problemelor mintale.

Președintele LucasFilm, Kathleen Kennedy, a declarat că este dificil de imaginat o lume fără Carrie Fisher.

"Ea a fost prințesa Leia pentru întreaga lume, dar o prietenă foarte specială pentru noi toți. A fost un spirit invincibil, de o inteligență incredibilă și cu o inimă iubitoare. De asemenea, Carrie a definit femeia eroină a timpurilor noastre cu mai mult de o generație în urmă. Rolul său deschizător de drumuri — Prințesa Leia — a fost o sursă de inspirație și încredere pentru tinerele din întreaga lume", a adăugat ea.

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:5,14 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău