Calea ireversibilă a Republicii Moldova de integrare în UE, discutată la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu omologul din Estonia

  • 11 Decembrie 2023 15:36
Calea ireversibilă a Republicii Moldova de integrare în UE, discutată la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu omologul din Estonia

Procesul de integrare europeană a Republicii Moldova și agenda de reforme a Guvernului, au fost subiectele discutate astăzi, în cadrul întrevederii în format online a prim-ministrului Dorin Recean cu premierul Estoniei, Kaja Kallas, se arată într-un comunicat al Guvernului Republicii Moldova.

Șeful Cabinetului de miniștri a mulțumit pentru sprijinul necondiționat al Estoniei în calea ireversibilă a țării noastre de integrare europeană, inclusiv prin schimbul de experiență și detașare de experți în domenii prioritare: justiție, combaterea dezinformării și a amenințărilor hibride.

 „Integrarea europeană este alegerea fermă pe care au făcut-o cetățenii noștri. Împreună construim Europa acasă, ajustăm legislația și implementăm reformele necesare pentru a moderniza Republica Moldova și îmbunătăți viața oamenilor din întreaga țară”, a menționat în discuții prim-ministrul Dorin Recean. 

Premierul Kaja Kallas a reafirmat susținerea guvernului estonian pentru agenda europeană a țării noastre și disponibilitatea de dezvoltare a dialogului bilateral în domenii de interes comun.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
1,24
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Mon
6
Tue
7
Wed
5
Thu
2
Fri
2
Arhivă Radio Chișinău