Atletism: Federația internațională urmărește 'îndeaproape' situația din China

  • 27 Ianuarie 2020 20:00
Atletism: Federația internațională urmărește 'îndeaproape' situația din China

Federația internațională de atletism (World Athletics) a anunțat că urmărește ''îndeaproape'' evoluția situației din China în ceea ce privește epidemia de coronavirus, în contextul în care în această țară sunt programate, între 13 și 15 martie, Campionatele mondiale de atletism în sală, scrie Agerpres.

''Monitorizăm atent situația împreună cu Organizația Mondială a Sănătății. Dacă oricare dintre avizele OMS afectează planurile privind competiția, vom anunța rapid părțile implicate'', se arată într-un comunicat al federației.

Așa cum se știe, Federația internațională de baschet (FIBA) a anunțat că turneul feminin de calificare la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, care urma să aibă loc la Foshan (China), în perioada 6-9 februarie, a fost mutat la Belgrad, din cauza noului coronavirus.

FIBA a explicat, într-un comunicat dat publicității luni, că după ce a "evaluat dezvoltarea focarului de coronavirus" detectat în China și a stabilit ca "prioritate principală securitatea jucătoarelor și a membrilor delegațiilor", a decis mutarea turneului respectiv în capitala Serbiei.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:92 %
Vint:4,12 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău