APL Chișinău invită reprezentanții sectorului asociativ să participe la elaborarea noului MENIU-MODEL sezon vară-toamnă, pentru copiii din grădinițe

  • 22 Aprilie 2021 11:30
APL Chișinău invită reprezentanții sectorului asociativ să participe la elaborarea noului MENIU-MODEL sezon vară-toamnă, pentru copiii din grădinițe

Direcția generală educație, tineret și sport a municipiului Chișinău invită reprezentanții societății civile, interesați de activitatea instituțiilor de învățământ preșcolar, să participe la elaborarea noului MENIU-MODEL (sezon vară-toamnă) pentru IET din capitală.

Potrivit primarii, documentul este întocmit de Direcția generală educație, tineret și sport (DGETS), iar ulterior meniul este coordonat cu Centrul de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Astfel, subdiviziunea municipală de profil invită reprezentanții societății civile la colaborare, în vederea elaborării noului MENIU-MODEL (sezon vară-toamnă), pentru a asigura o alimentație de calitate în instituțiile preșcolare și o dezvoltare armonioasă a copiilor din Chișinău.

Persoanele interesate, reprezentanți ai sectorului asociativ, activiști civici etc., sunt invitați să înainteze propunerile lor pe adresa de e-mail [email protected] sau la tel. (022) 235-296. Persoană de contact: Coralia Babcenco.

Meniul-model se întocmeşte de 2 ori pe an, pentru perioada iarnă - primăvară şi vară-toamnă, în conformitate cu prevederile meniului-model recomandat de Ministerul Sănătăţii, prin ordinul MS nr. 638 din 12.08.2016, cu privire la implementarea Recomandărilor pentru un regim alimentar sănătos şi activitate adecvată în instituţiile de învăţământ.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău