Apărarea antiaeriană a armatei siriene a acționat împotriva unor raiduri revendicate de Israel

  • 04 August 2020 11:53
Apărarea antiaeriană a armatei siriene a acționat împotriva unor raiduri revendicate de Israel

Apărarea antiaeriană a armatei siriene a acționat luni seară împotriva unor raiduri în sudul țării revendicate de Israel, a anunțat agenția de presă siriană Sana, relatează AFP.

"Astăzi la 22:40 (19:40 GMT), elicoptere ale inamicului israelian israeliene au lansat rachete asupra unora dintre pozițiile noastre (...) spre Qouneitra", a indicat Sana, citând o sursă militară, care a raportat numai ''pagube materiale''.

Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO) a raportat, de asemenea, ''raiduri israeliene'' în provincia Qouneitra, fără a preciza dacă în atacuri au fost uciși soldați sirieni sau luptători aliați.

 

Foto: (c) ATEF SAFADI/EPA


Orașul Boukamal, din nord-estul țării, lângă granița irakiană, a fost de asemenea vizat de rachete israeliene, a declarat pentru AFP directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane.

 

 

Foto: (c) ATEF SAFADI/EPA


Fapt rar, Israelul a revendicat luni seara responsabilitatea pentru atacuri aeriene la Qouneitra, în ''represalii'' la ''încercările'' de a plasa bombe artizanale de-a lungul graniței sale disputate cu Siria. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău