Anunțul Platformei „DA” referitor la invitația PD de a discuta despre problemele în agricultură

  • 10 August 2020 16:15
Anunțul Platformei „DA” referitor la invitația PD de a discuta despre problemele în agricultură

Platforma DA anunță, într-un comunicat, că a convenit să aibă o întâlnire cu reprezentanții fracțiunilor PAS și PD pentru a discuta despre problemele agriculturii mâine, 11 august.

Întâlnirea ar urma să aibă loc la ora 10:00.

„Președintele fracțiunii parlamentare Platforma DA, Alexandr Slusari, a amintit în acest context că din momentul în care Republica Moldova s-a confruntat cu criza pandemică, Platforma DA nu o singură dată a propus un consens național în gestionarea situației, în abordarea subiectelor de importanță strategică, bazat pe colaborarea tuturor forțelor politice, însă guvernarea Dodon a respins orice colaborare cu opoziția cu o aroganță de prost gust, gestionând criza sanitară și social-economică într-un mod incalificabil”, se arată în comunicatul Platformei DA. 

Partidul Democrat a lansat astăzi propunerea către Partidul Socialiștilor, Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma DA să fie inițiat un dialog pentru a discuta cele mai stringente probleme cu care se confruntă Republica Moldova.

Amintim că anterior Platforma DA a lansat inițiativa de colectare a semnăturilor pentru convoca o ședință extraordinară a Parlamentului privind situația din agricultură. 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău